18.03.2013

Tedavi mi İşkence mi

3/18/2013

Tedavi mi İşkence mi?



Dermaroller geçen yılki kült güzellik trendi - ortaçağ işkence aracı gibi görünmesine rağmen.

Iğne/ çivili roller'ı Angelina Jolie tarafından cok sevildiği söyleniyor.
Dermaroller, yüze 0.5 -1.5mm iğnelerle yüzü delerek kanamaya ve vücudun doğal iyileşme süreçlerini canlandırmaya neden neden olur.

Bu barbarca geliyor, ama savunucuları bu yaraları yeni kollajen ve elastin kurma, cildi canlandırmaya teşvik, nemlendirmeyi artırma ve böylece hatları sıkılaştırmaya yaradığını söylüyorlar.

Kozmetik doktor, bu işlemin vücutta da kullanılabileceğini söylerek devrim yaratmıştır.
Hamilelikten sonra sarkan karın derisi içinde kullanılabileceği söyleniyor.

Dermaroller'ı kullanarak resmen vücutta ve yüzde kanamalara neden oluyorsun. Ben yapabileceğime inanmiyorum. Nedense kendi vücuduma iğne batıramıyorum ama gerekirse başkasına yapabilirim. (Kulağa sadist gibi gelebilir :D ama ben bunu yaparken zevk alabileceğimi sanmiyorum, gerekirse dedim zaten). Doktor ya da hemşire olabilirdim yani.

Kadınların güzellik için yapmayacağı yoktur.
Epilasyon'da bence büyük işkence makinasidir. Çekilecek acının epilasyon ile karşılaştırılabileceğini düşünüyorum. Yapıyorsun bir ay sonra yine yapman gerekiyor!!!!!!!

Tedavinin fiyati 480 pound'tan başlıyor. Bu sadece bir seansın fiyatı! Hem işkence, hem para kaybı öteki tarafdan da sıkı cilt. "Dünya ya bir defa geliyorum ve ne pahasına olursa olsun güzel görünmeliyim" diye düşünen insanlar olduğu sürece bu tür icatlar başarılı olur.



Written by

Hd Photos, hd wallpapers, free pics, hd pictures free download, hd pictures for mobile, funny hd pictures, hd pictures wallpapers, free wallpaper 2014 and more..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Resimler Diyarına Hoşgeldiniz. All rights resevered. Designed by Templateism | hd resim | resim bul

Back To Top