28.08.2013

İngilizce aşk Beyanı

8/28/2013


İngilizce aşk Beyanı

La plus belles Déclaration d'amour en turc:


"Ben 71 derece dışarı zaman soğuk olsun seviyorum. Ben bir saat ve bir sandviç sipariş bir buçuk alır seviyorum. Ben deli miyim gibi bana bakıyorsun zaman burnunuzu üzerinde biraz kırışık olsun seviyorum. Ben seninle bir gün geçirmek sonra, hala elbiselerimi üzerinde parfüm kokusunu alabiliyorum seviyorum. Ve seni ben geceleri uyumadan önce konuşmak istediğiniz son kişi olduğunu seviyorum. Ve ben yalnız olduğum için değil, ve Yılbaşı çünkü değil. Eğer biriyle hayatının geri kalanını geçirmek istiyorum fark ettiklerinde, size hayatınızın geri kalanı bir an önce başlamak istiyorum çünkü bu gece burada geldim. - Harry yerine Sally "

Déclaration d'amour en turc 1:


Seni seviyorum. Ben yapmak. Seni seviyorum. Ben her zaman aşık oldum. Ben her zaman aşık olacaktır. Eğer hayatta kalmak için neden de budur. Biz evlenmek ve inanılmaz bir cerrah olmak için gidiyoruz. Ve biz 2 veya 3 çocuk sahibi olacak. Evet, bir kız kardeşi ve iki erkek kardeşi. Biz Lex, mutlu olmak için gidiyoruz. Sen ve ben, biz, en iyi hayat için Lexie gidiyoruz. Sen ve ben. Biz mutlu olmak için gidiyoruz. Yani tamam, ölemezsin? Ölemezsin. Birlikte sona gerekiyordu çünkü. Biz olması gerekiyordu konum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum

Déclaration d'amour en turc 2:.


"Ben bunu almak için yeterli adam ısrar edecek. Sana duygularımı ışığında yapmak, ya da ışığında kendinizi-olarak onları layık değilseniz yapmak olmayacak. Çünkü, Colin layık. Sen cömert, iyi kalpli bir insansın, ve sevilmek hak ediyor. Derinden, gerçekten, iyi, ve sık sık. "

O tamamen şaşkın baktı. Peki, o ona vermişti güç sonra, ne bekliyordun? O torrentially güzel muson bir kadın karşılaştırmak, sonra da ıslak kazanılmış vardı sürpriz bakamadım. "Sen pervasız adam." Onun yanak bir dokunuş koydu. "Gerçekten bu övgü ile daha dikkatli olmalıdır."

Déclaration d'amour en turc 3:

İngilizce aşk Beyanı

"Seni kıskandırmak için çalışıyordu!" Simon sağ arka, çığlık Elleri kenarlarında yumruklu vardı "Sen o kadar.. aptal, Clary. Çok aptalsın, bir şey göremiyorum? "

O şaşkınlık içinde ona baktı. O yeryüzünde ne demek istedi?" Beni kıskandırmak için çalışıyorsunuz? Neden bu şekilde yapmaya çalışacağım istiyorsunuz? "

O bu diye sordum olabilir en kötü şey olduğunu hemen gördü.

" Çünkü, "o kadar acı ki, dedi ben on yıl için aşık oldum, bu yüzden Hakkımda aynı hissettim öğrenmek için zaman gibi görünüyordu düşündüm ", onu şok. Hangi, ben değil mi sanırım "

Déclaration d'amour en turc 4:.


büyük ve okul için zorlayıcı bulmak bir şey hakkında bir metin yapmak zorunda kaldı. Ben Floransa ve makine hakkında yaptım, ama daha bir rapor daha aşk ilanı gibi haline gelmiştir ... Üzgünüz

Déclaration d'amour en turc 5: < / h4>


Herhangi bir okyanus ya da deniz daha derin çalıştırmak için ben kalbimde tutun sevgi duyguları. Ben sadece size benim için ne kadar biliyor isterdim. Bana tutunabileceği Keşke, o zaman belki aşkım hissediyorum ve sizin için yakar nasıl. Benim kalp atışı duyabiliyordu Keşke, o zaman belki size konuşuyor sevgi dilini anlamak olacaktır. Beni öpebilirim Keşke, o zaman belki sana olan aşkımı tadı. Gözlerimin içine bakmak olabilir Keşke, benim ruhun penceresi, o zaman doğru ve dürüst sözlerimi şimdi ne kadar bilemez!

Sizin kadar ben gibi gerçek aşk olarak beni istiyorsan Eğer benim gibi istediğiniz, o zaman olsun. Ben kalbimi vermek ve başka bir şey ve bunu kırmak olmadığını başka bir şey isteyin. Aşkım ve güven tüm ben dürüstlük ile mühürlü, size vermek zorunda olan. Zaman geçtikçe, daha güçlü büyür ve arzu ne olursa olsun kalp yerine getirmek olabilir.

Seni memnun bende sana mayın aramak gibi,, Bu günden itibaren aşk beni ara. Ben sevgi ve en iyi arkadaşı, çok duyuyorum. Vücudumuzun, zihinleri ve ruhları birleştirmek gibi, kalplerimiz bir olabilirim.

Bu dinleyin, size benden aşk benim beyanı. Ben bütün kalbimle,, meleğim seni seviyorum ve seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim. Hayatımı, siz benim için her şey vardır. Mesafe an için bizi ayırmaya olsa, kalbimin derinliklerinde gömülü

Déclaration poème d'amour en turc:.


bir şair bir başyapıt yazmak için ilham kaynağı ihtiyacı gibi

sana ihtiyacım var ...

bir sanatçı sanat çalışmaları için bir konu ihtiyacı gibi,

sana ihtiyacım var ...

Sadece bir öğretmen büyüklüğünü içine kalıp bir öğrenci ihtiyacı olduğu,

sana ihtiyacım var ...

bir besteci zamansız bir melodi oluşturmak için bir tema ihtiyacı gibi,

sana ihtiyacım var ...

sensiz için, hayatımın tüm ilham boş olacaktır. Benden önce büyüklüğünün hiç kimse,, dinlemek için bir zamansız melodi bana bakışları için sanat eseri hiçbir olacaktır. Hayatım yerine canlı renkler gri tonlarında var olacaktır, ve ben bütün daha az olacaktır.

Geçmişte, doğru kelimeleri bana kaçmış ve benim içteki duygular kilitli tutuldu kalbimin derinliklerinde. Artık - Bu mektup yoluyla için, benim sonsuz sevgi ve sonsuz bağlılık, size ilan

Sevgiler sonsuza

Poeme d '. amour en turc 1:


biz /> o uzak yere
sadece el ele yürümek.
Ben hiç değilim, hiçbir zaman kara.

Ben senin gözlerinin içine bakmak zaman,
ben, kelebekler almak başlar
o zaman kalbim ritmi,
Ve dudakları tutkuyla karşılamak.

aklımda her zaman,
Yüzün her şeyi bulabilirsiniz olduğunu.
Her gün seni düşünüyorum
Ve bu, bir şekilde bir şekilde çalışmak biliyorum.

Bazı biz aptal ve aptalca olduğunu söylemek
Bazı biz gibi yapmak gerektiğini söylüyorlar isterseniz
Ama bütün kalbimle hiç /> hep LOVE YOU olacak söyleyecektir mı

Poeme d'amour en turc 2:

İngilizce aşk Beyanı

Benim Güzelliğiniz Aşk Kiss of bana
bunaltıyor gibi ben Kollarımı etrafında sarın
Ben yumuşaklık sıkı
Büyük tutku benim iç olmak
Ben kucaklama yakalanan ediyorum
Gözlerin benim çok ruh kontrol
doldurur basın Dudaklarınızın dokunuş, cennet
Her zaman
şey içine Tüm başka kaybolur

Poeme d'amour en turc 3 zaman içinde donmuş:


kalbimin derinliklerinde,
parlayan kor,
her gece beni Lider /> Uzakta benim umutsuzluk

uyanık her gece
yataktan bana geldi Bu kaygıları,
Bu patlamaları kontrolsüz, bilinçsiz,
Gözler ağlamaktan kızarmış.

benim aşkı kalbinde tutmak,
ben, bizim tutku
Harika anılar unutamam bir aşk,
sıkıntı ötesinde, ızdırap.



Written by

Hd Photos, hd wallpapers, free pics, hd pictures free download, hd pictures for mobile, funny hd pictures, hd pictures wallpapers, free wallpaper 2014 and more..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

© 2013 Resimler Diyarına Hoşgeldiniz. All rights resevered. Designed by Templateism | hd resim | resim bul

Back To Top